Direct la continutul paginii »

M.g.c. Trust SRL"M.G.C. trust"© s.r.l. este o societate nou infiintata, avand ca principal obiect de activitate consultanta în domeniul facilitarii obtinerii de fonduri necesare finantarii proiectelor, asistenta de specialitate în implementarea acestora si sprijinirea permanenta a clientilor în informarea si identificarea oportunitatilor existente pentru dezvoltarea programelor de investitii.


Acordam o atentie deosebita nevoilor clientilor de a benefica cat mai repede si cat mai eficient de fondurile existente. Din acest motiv, activitatile noastre presupun angajarea completa in obtinerea finantarilor si implementarii acestora cat mai repede posibil, asigurand astfel o crestere a competitivitatii beneficiarilor nostrii pe piata de nisa.

In funcţie de proiectele abordate, putem să ne bazăm pe coagularea unor echipe de profesionişti pe domeniile de interes.

Alături de personalul firmei, în funcţie de fiecare proiect abordat, sunt integrate echipe de profesionişti capabile să răspundă tuturor exigenţelor cerute de către client.

Firma noastră are colaborări cu echipe de arhitecţi, ingineri constructori, specialişti frig alimentar, specialişti tehnologi pe diverse sectoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.g.c. Trust SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre M.g.c. Trust SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.g.c. Trust SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.339