Direct la continutul paginii »

Lynx Intertrade SRLPe acest site puteti gasi cele mai eficiente aparate de spalare, curatare si dezinfectare cu jet de aburi si apa produse in Italia de lideri ai pietei europene si mondiale .

Tot aici puteti gasi si ultima inovatie in domeniul “car-wash” – spalarea auto exterioara cu jet de abur cu aparatul “ASTRA ALPINA STEAM” si aspiratorul cu jet de abur VAPOR 3000A Plus , ideal pentru curatat rapid si eficient interioare auto.
 
In prezent aparatele cu jet de abur comercializate de noi sunt vandute cu succes pe toate continentele, utilizarea principala fiind spalarea si curatarea autovehiculelor mici si medii, curatarea se dezinfectarea spatiilor, aparatelor, instrumentelor , facilitatilor si vehiculelor cu destinatie alimentara si sanitara – utilizarea lor fiind practic nelimitata cand e vorba de a curata si dezinfecta ecologic si economic.
 
De asemenea mai puteti gasi si aparatura de “cooling” prin nebulizare a apei - tehnologia cea mai eficienta de racire exterioara sau pt. spatii interioare ample, tehnologie care isi gaseste aplicatii diverse atat in agricultura, in zootehnie, in industria alimentara, controlul pulberilor si morosurilor, etc. cat si in vinificatie si controlul umiditatii.

 

Produsele si sistemele noastre sunt atestate calitativ prin certificari ISO, PED si CE avand randamente mult superioare metodelor clasice folosite in domeniile lor de aplicare.

Vizitati, alegeti si solicitati aparatele dorite sau solicitati informatii de specialitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lynx Intertrade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lynx Intertrade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lynx Intertrade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.