Direct la continutul paginii »

Livaldo Security SRLAvand in vedere integrarea Romaniei in structurile Uniunii Europene, compania noastra s-a aliniat cerintelor de securitate si protectie privata ale UE, investind continuu in personal (scolarizare, antrenamente, training-uri etc.) si in baza materiala.

LIVALDO SECURITY efectueaza transportul de valori si insotiri persoane cu masini blindate omologate, insotite de agenti inarmati(cu diferite categorii de arme).

Serviciul de monitorizare si interventie ultra-rapida se compune din:
Monitorizare: supravegherea obiectivelor prin intermediul tehnicii radio-electronice;
Interventie: actiunea echipajelor LIVALDO SECURITY pentru restabilirea starii de fapt;

Firma de paza Livaldo SECURITY are incheiata polita de asigurare 2867045/02.04.2008 incheiata la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. pentru paza efectuata cu agenti de paza in obiective cat si pentru sistemele de alarmare impotriva efractiei monitorizate la dispeceratul firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Livaldo Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Livaldo Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Livaldo Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.774