Direct la continutul paginii »

Latin Dance RomaniaCursuri de Dans cu profii profilor!!!

Latin Dance - Alina Mihai & Catalin Apostol

Fie ca iti doresti sa cunosti peroane noi, sa socializezi, sa te distrezi si in acelasi timp sa te mentii in forma, noi iti vom creea un mediu propice unde sa te poti relaxa, sau daca vrei ca hobby-ul tau sa se transforme in performanta, vom fi alaturi de tine pas cu pas.

Ne bucuram de o experienta cumulata de peste 20 de ani, timp in care ne-am definit calitatiile de antrenori si coregrafi, iar o mare parte din elevii nostrii au propriile lor scoli de dans, de care suntem mandri si incantati ca ne reprezinta si transmit informatia in continuare.

Perechile noastre au ajuns la titlul de vicecampioni si campioni ai Romaniei, si au participat la numeroase competitii, cat si la  Campionatul Mondial.

Am fost primii din tara si din lume, care am sustinut un show impreuna cu inventatorii stilului de dans Salsa (LA Style, on1) , Luis Vazquez si Melissa Fernandez. Acelasi stil de dans il vei regasi  la noi la sala si vei putea face acesti pasi cu informatii autentice, primite direct de la sursa.

In afara de salsa, bachata, merengue, cha cha (dansuri de club) poti fi initiat si in arta dansului sportiv, precum, samba, rumba, jive, passo doble (latino), vals lent, vals vienez – valsul mirilor, quick step, slow fox, tango (standard).

Am luat parte la seminarii internationale sustinute de campioni mondiali, de cei mai buni dansatori si performeri din domeniu, si am avut spectacole in Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Luxembourg, Belgia, Germania,etc,

Noi am facut parte din prima formatie de salsa ce a reprezentat Romania la festivaluri si congrese internationale de dans, fiind in accelasi timp si singura trupa de dans din Romania care a performat in mod constant in showuri, alaturi de formatia Mandinga, iar in decursul anilor experienta de scena ne-a sedimentat cunostintele si ne-a obligat sa evoluam continuu.Aceste cunostintele, acumulate in spectacole, aparitii tv, radio,cat si la cele mai cunoscute emisiuni, au determinat clubul Latin Dance sa organizeze ulterior, in colaborare cu Mandinga, cel mai mare eveniment latino, Salsafest ajungand in prezent la cea de-a V editie.

Nu conteaza varsta, conditia fizica, in cateva ore de dansuri, puteti invata. Daca de la parinti ai invatat sa te exprimi verbal, noi te vom invata sa te exprimi fizic.

Dansul iti ofera libertate de mișcare, improvizație, expresivitate cat si mișcare și grație bazate pe comunicare și anticipare.

Cursurile de dans se tin la sala de sport a liceului Gheorghe Lazar langa parcul Cismigiu – Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Latin Dance Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Latin Dance Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Latin Dance Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.