Direct la continutul paginii »

K Business SRLInregistrata in 2004, cu capital integral privat românesc, K-BUSINESS Srl acopera multiple activităţi, cum ar fi Managementul Proiectelor, Urmarirea lucrarilor in timpul executiei si Intretinerea constructiilor pe intreaga durata de exploatare.

K-BUSINESS Srl este o companie tanara, dinamica si motivata, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga si mentine o poziţie la cel mai inalt nivel de pe piata inseamna sa se bazeze pe cereri de consum la nivel superior. Calitatea, valorile şi flexibilitatea au devenit principalele noastre scopuri.

Apreciem factorul uman ca fiind decisiv intr-o relatie de succes cu dumneavoastra, potentialii nostri clienti.

Consideram că este simplu, atata timp cat vom aprecia pe deplin cererile partenerilor nostri si in egala masura ne vom adapta la nevoile lor specifice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale K Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre K Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii K Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.821