Direct la continutul paginii »

Imprimex SRLAtat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.

In firma Imprimex S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Si pentru ca Imprimex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse de papetarie, hartie de xerox, de scris, imprimante, pixuri, creioane, caiete, carti, ghiozdane, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastreContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imprimex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Imprimex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imprimex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.