Direct la continutul paginii »

Gepetto Consult SRLSuntem importator de masini, utilaje, echipamente, accesorii, consumabile si piese de schimb pentru silvicultura, pomicultura, viticultura, constructii, lucrari comunale / urbanism - peisagistica si (re)constructii / amenajari de drumuri.

Suntem pe piata din 2005 si suntem prezenti in toata tara, direct si printr-o retea de distributie / revanzare si service.

Furnizam servicii de consultanta, lucrari mentenanta si service.

A fost privilegiul nostru ca, acum cativa ani, cand ne-am suflecat manecile ca sa construim un sistem asa cum ne-am fi dorit sa intalnim noi in calitate de clienti, sa putem propune si sa gasim deschidere din partea unor producatori `numarul 1` spre colaborarea cu noi in ce priveste promovarea si vanzarea produselor lor pe piata romaneasca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gepetto Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gepetto Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gepetto Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.388