Direct la continutul paginii »

Geo Prospect SRLSocietatea GEO PROSPECT s-a înfiinţat în 1999 având ca obiect principal de activitate cercetare-dezvoltare în ştiinţe naturale şi fizice.

Prin aceasta activitate, s-a căutat suplinirea unui domeniu de activitate în care societatea noastră este deficitară, situaţie creată în urma desfiinţării institutelor de cercetare ştiinţifică.

Personalul de specialitate a societăţii a rezultat din desfiinţarea colectivului de la Laboratorul de Cercetări pentru Igiena Radiaţiilor şi de ecologie cât şi de la Compania Naţională a Uraniului.

Activitatea predominantă a societăţii constă în elaborarea de studii cu caracter ştiinţific şi a documentaţiilor în domeniul diverselor ramuri ale geologiei (hidrogeologie, geochimie, tectonică, evaluarea resurselor minerale) şi a geofizicii (metode radiometrice, metode geoelectrice în curent DC şi carotaj geofizic în sonde).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geo Prospect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Geo Prospect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geo Prospect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.160