Direct la continutul paginii »

Exmobi Company SRLExmobi Company a fost infiintata in anul 1992 de catre domnul Gherghe Ionel ca firma de intermedieri si distributie de piese si accesorii auto.

Din 1992 pana in 1996 compania a fost dedicata distributiei locale a pieselor si accesoriilor auto avand ca furnizori diversi producatori si importatori locali.

Odata cu schimbarea legislatiei romanesti si aplicarea legislatiei europene in cadrul societatii Exmobi a fost deschisa divizia de scutere si accesorii pentru scutere Pegasso Motors, iar dupa o scurta perioada aceasta divizie a fost externalizata ca societate de sine statatoare Pegasso Motors Romania

Misiunea companiei Exmobi este sa fie intotdeauna aproape de client, sa-l respecte si sa-i ofere cea mai buna solutie pentru afacerea sau nevoile saleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exmobi Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Exmobi Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exmobi Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.