Direct la continutul paginii »

Elysee Impex SRLRafinamentul si design-ul modern sunt caracteristici pe care profesionistii din industria de ospitalitate le cauta la mobilierul care da personalitate camerelor de hotel, dar si barurilor, restaurantelor sau teraselor.

Compania importa si produce o gama variata de scaune si mese pentru hoteluri, baruri si restaurante, pentru interior si exterior, evenimente si conferinte, mobilier pliabil, usor de transportat, din materiale solide si cu un design modern, dar si pentru birouri.

O noutate o reprezinta tablourile pictate manual, pe care Chairry le importa din Italia, alaturi de rame si oglinzi.

Tot pe partea de décor, compania ofera obiecte de décor de mari dimensiuni, vaze si lampadare elegante care pot fi personalizate dupa cum doreste clientul, materialele utilizate, cum ar fi ceramica, folia de aur sau platina, fiind adaptate nevoilor acestuia in termeni de lux.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elysee Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elysee Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elysee Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.