Direct la continutul paginii »

Electrotrend SRLELECTROTREND SRL este membra a unui grup de firme care isi desfasoara activitatea reprezentativ in Europa de Est. Fondatorii firmei se ocupa cu proiectarea si instalarea sistemelor de curenti slabi inca de la inceputul anilor '90.

Echipa tanara si deschisa la toate noutatile aparute in domeniu, va propune solutii cara aduc in sprijinul Dumneavoastra, toate beneficiile tehnologiilor moderne. Solutiile noastre acopera intreaga paleta de sisteme de curenti slabi.

Astfel, in locul mai multor sisteme independente concepute de diversi furnizori de sisteme, puteti beneficia de o solutie cladita pe un concept unitar, optimizat pentru nevoile Dumneavoastra.

Scopul si rolul oricaror sisteme de securitate electronice este de a proteja viata si valorile dumneavoastraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrotrend SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electrotrend SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrotrend SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.767