Direct la continutul paginii »

Electra SRL20 de ani de ELECTRA: interfoane pentru milioane de romani

Anul 2011 este un an cu o semnificatie deosebita pentru compania ELECTRA: implinirea a 20 de ani de activitate. Intr-un asemenea moment, mai mult ca niciodata, simtim nevoia sa facem un bilant al trecutului, sa vedem unde suntem in prezent si sa trasam coordonatele viitorului.

Bilantul trecutului este unul extraordinar pentru noi. Sunt 20 de ani de experienta in productia de electronica, de inovatie permanenta, de dezvoltare continua. Suntem mandri ca am adus interfoane in casele a milioane de romani, oferindu-le siguranta si confort. Interfonul ELECTRA este INTERFONUL prin definitie in Romania si cifrele vorbesc de la sine: peste 1.700.000 de apartamente montate, o cota de piata de peste 75%, peste 7.000.000 de romani poarta la legatura de chei cartela de acces ELECTRA.

Prin calitate, fiabilitate si preturi competive, ELECTRA si-a castigat pozitia de lider pe piata. Pentru a ajunge aici, am investit in realizarea produselor noastre toate resursele: oameni, cunostinte, tehnologie. In acesti 20 de ani, ELECTRA a devenit o fabrica moderna, in care interfoanele sunt realizate integral, de la concept pana la forma finala: o facilitate de productie de 4.000 mp; 150 de angajati; departament propriu de cercetare-dezvoltare; productie tehnologie RFID; productie circuite imprimate; asamblare electronica SMD si THT; injectie mase plastice; prelucrari mecanice; asamblare finala si testare; sistem calitate-mediu certificat.

Prezentul si viitorul inseamna pentru ELECTRA dezvoltarea continua a produselor, pentru a aduce beneficii suplimentare clientilor nostri: mai multa siguranta, mai mult confort, la preturi fara concurenta. Dupa 20 de ani de interfon audio, este momentul trecerii la o alta etapa: VIDEOINTERFONUL. Sa auzi cine e la intrare e bine, sa vezi e cel mai sigur. Videointerfonul aduce acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: imaginea, care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Noua generatie de videointerfoane

ELECTRA TL (TOUCH LINE)

aduce in premiera pe piata romaneasca doua noi concepte: tastatura tip TOUCH si tehnologia GLASS. Tastatura tip TOUCH reprezinta cea mai avansata solutie in domeniu, bazata pe electronica de varf si pe eliminarea completa a butoanelor mecanice. Aceasta tastatura inseamna la exterior doar o reprezentare grafica pe carcasa videointerfonului, functia dorita fiind selectata printr-o simpla atingere a suprafetei imprimate. Usurinta in utilizare, fiabilitatea crescuta, semnalizarea luminoasa a functiilor sunt doar cateva dintre beneficiile pentru utilizatori. Tehnologia GLASS presupune un stil minimalist si utilizarea unor materiale nobile, lucioase, care confera o eleganta deosebita produselor, in ton cu tendintele de design pe plan mondial.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Electra SRL


33.571