Direct la continutul paginii »

Deco Art Trading SRLSantem firma Deco Art Trading din Bucuresti,domeniul nostru de activitate este realizarea si executarea decorurilor de teatru (executare, montaj si transport).Avem o experienta de peste 8 ani de zile in realizarea si montarea decorurilor, avand colaborari in tara cat si strainatate.

Firma noastra executa la comanda florarie,sipca pentru tigla tip lindab cu grosime de 25;30;35x50, saceac, putem rindelui la grosime cherestea,dulapi,grinzi,pe 1-4fete taiata si calibrata la dimensiunile clientului, executam usi, fereste clasice dar si cu geam termopan, deasemenea putem executa scari interioare cu vanguri sau sa imbracam scara din ciment, etc. decoruri filme, tamplarie lemn, mobila si mobilier la comanda. Executam paturi cu structura de lemn gros de 4 cm, cu sertare sau fara, deasemenea executam si mobilier din lemn masiv. Si pentru ca veti alege firma noastra,noi va asiguram montajul si transportul gratuit,atat in Bucuresti cat si in alte localitati.Pentru fiecare proiect punem la lucru toata inteligenta si talentul nostru,dublate de capacitatea nelimitata de munca, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostrii. Apeland la serviciile noastre  aveti certitudinea unei relatii productive si de succes, care va determina fidelizarea dvs.in randul clientilor nostrii.

Adresa: Industriilor, Nr.50, Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Deco Art Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Deco Art Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Deco Art Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.