Direct la continutul paginii »

Da Informare & Consultanta SRLCea mai importanta activitate desfasurata de S.C. DA Informare && Consultanta srl este productia de DRAPELE, FANIOANE tratative, STEGULETE, precum si toata gama de accesorii necesare reperelor mai sus mentionate.

Experienta in acest domeniu, combinata cu metodele traditionale si totodata asimilarea unor tehnologii moderne, ne-au propulsat in pozitia de principal producator de DRAPELE pe plan national.

Mai sunt disponibile materiale cum ar fi: materiale pentru reproduceri de picturi, material elastic pentru productia de echipament sportiv (tricouri), materiale pentru decorarea vitrinelor etc.

Lucrarile executate de noi se adreseaza unei palete foarte largi de clienti: societati comerciale (drapele personalizate pentru sedii de firma, decorare sali de sedinta etc. ; fanioane, stegulete pentru lansari de produse, campanii promotionale, targuri, expozitii etc.), institutii oficiale (institutii administrative, ambasade, scoli etc.), cluburi sportive, hoteluri, partide politice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Da Informare & Consultanta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Da Informare & Consultanta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Da Informare & Consultanta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.656