Direct la continutul paginii »

Casa Auto SRLUtilizarea pieselor de ocazie asigura o calitate a reparatiei autovehicolului absolut identica cu o reparatie folosind piese noi, fiind o solutie avantajoasa. Profesionistii au stiut sa profite de acest lucru de foarte mult timp. De ce nu si dumneavoastra.

Piesele de schimb controlate provenind de la masini de toate marcile sunt vandute atat la persoane fizice cat si juridice.

Dupa vechime sau alte criterii preturi foarte reduse sint posibile. Mijlocind o piesa necesara, firmele din domeniu obtin un rabat suplimentar.

Firma noastra, S.C. CASA AUTO S.R.L., cu o experienta de peste sapte ani, dezmembreaza masini accidentate, piesele utilizabile fiind sistematic stocate pe etajerele antrepozitului nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Auto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Casa Auto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Auto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.858