Direct la continutul paginii »

Barady Services SRLS.C. BARADY SERVICES S.R.L. - a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Focsani, judetul Vrancea.

Ceea ce isi propune firma BARADY SERVICES este sa ofere produse de calitate ca uleiuri - Aral, Castrol, Mobil, OMV, URANIA etc.

Asiguram clientilor o gama variata de produse: uleiuri de motor pentru autoturisme, pentru autovehicule comerciale, pentru motociclete si scutere, pentru transmisii si servo-mecanisme si produse de service.

Prin colaborarea noastra cu firma DUCTIL punem la dispozitia clientilor toata gama de produse privind consumabilele de sudura: electrozi (uzuali si speciali), sarme de sudura, astfel incat sa acoperim o cat mai mare parte dein cerintele dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Barady Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Barady Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Barady Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.