Direct la continutul paginii »

Axel Group SRLInfiintata in anul 2001, Axel Group S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi.

Compania Axel Group S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate:

- sufe, chingi, cabluri de tractiune, accesorii pentru cabluri.
- palane profesionale electrice si manuale.
- masini de marcat prin percutie.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Axel Group S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Si pentru ca Axel Group S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Axel Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Axel Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Axel Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.280