Direct la continutul paginii »

Auto Klimatic SRLClimatizare, Refrigerare, Incalzire stationara AUTO, Montaj si service.

Daca doriti sa montati pe masina dvs. o instalatie de aer conditionat sau o instalatie de refrigerare/congelare, cat si sistem de incalzire stationara, aici veti gasi toate modelele disponibile pe care le montam in service-ul nostru specializat.

Acordam suport tehnic tuturor celor care se ocupa cu A/C prin furnizarea de componente A/C, piese de schimb, consumabile, echipamente de service.

Structura firmei, flexibilitatea si diversitatea produselor si serviciilor noastre, permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

Datorita profesionalismului nostru suntem convinsi ca veti gasi in firma noastra partenerul ideal de afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Klimatic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Auto Klimatic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Klimatic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Auto Klimatic SRL


35.336