Direct la continutul paginii »

Andnic SRLFirma noastra va pune la dispozitie ceea ce tine de buna desfasurare a sarbatorii dumneavostra: invitatii, huse scaune, aranjamente florale, baloane, decoratiuni.

Daca v-ati gasit perechea si vreti ca alaturi de aceasta persoana sa va continuati viata, atunci este timpul sa treceti la fapte!

Inelul de logodna este oferit fetei, de obicei, in momentul cererii in casatorie, iar acceptarea acestuia inseamna un DA pentru petrecerea vietii impreuna. Cele mai des intalnite inele de logodna sunt din aur sau platina si nu s-ar numi inel de logodna daca nu ar avea si o piatra pretioasa

O tendinta a ultimilor ani este petrecerea in cinstea miresei organizata de prietenele apropiate ale viitoarei mirese

Petrecerea mirilor este de fapt sarbatorirea cununiei civile, cand aceasta este in alta zi decat cea religioasa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andnic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Andnic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andnic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.