Direct la continutul paginii »

Alliance Filtration SRLObiectul de activitate al firmei ALLINACE FILTRATION este promovarea si comercializarea de componente, accesorii si sisteme de filtrare a aerului in medii industriale, spitale si civile.

Petrecem 90% din viata noastra in interior unde aerul este poluat si trebuie inlocuit cu aer proaspat si curat.

Va oferim solutii de filtrare (filtre de aer) de o calitate inalta, special produse pentru cerintele individuale ale clientilor nostri. Raportul de nerivalizat cost/ performanta se datoreaza preturilor cumsecade si duratelor scurte de livrare.

Gama de filtre contine: filtre de aer, filtre industriale, filtre metalice, mini filtre, filtre absoluteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alliance Filtration SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alliance Filtration SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alliance Filtration SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.934