Direct la continutul paginii »

Algino Turism Center SRLPensiunea Algino este situata in comuna Schitu-Golesti, la 8 km de centrul orasului istoric Campulung Muscel. Va oferim conditii excelente de a va petrece vacantele, sarbatorile sau sfarsitul de saptamana in mijlocul naturii.

Retrasa si indepartata de aglomeratia orasului, Pensiunea Algino va ofera conditiile de cazare necesare relaxarii si odihnei dumneavoastra. Pensiunea este amplasata pe un teren de 5000 metri patrati, avand o capacitate de cazare de pana la 11 persoane, diferentiindu-se de celelalte pensiuni prin cadrul natural deosebit si conditiile exceptionale de cazare.

Foarte aproape de pensiune se afla Castrul Rroman de piatra si de pamant Jidava (secolul II).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Algino Turism Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Algino Turism Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Algino Turism Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.868