Direct la continutul paginii »

Aceir Audit SASocietatea ACEIR AUDIT SA are ca obiect principal de activitate, conform certificatului de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti - J40/22068/28.12.2004 si CUI 17084871/29.12.2004, atribut fiscal R, "Activitati de contabilitate, revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal, activitati de audit pe piata de capital, activitati de audit financiar independent si audit intern".

Societatea este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania cu autorizatia nr.566/09.02.2005.

Auditorii fondatori fiind auditori financiari din toata tara, ofera societatii posibilitatea actionarii pe arie intinsa cu avantaje multiple. Actionarii fondatori, experti contabili si auditori financiari cu experienta, pot asigura desfasurarea in conditii optime a cursurilor si testarii pentru contabilitate si audit, inclusiv audit intern, avand in vedere participarea in calitate de lectori si examinatori a specialistilor si formatorilor actionari in societate, precum si a celor atrasi din afara societatii.

S.C. CONS AUDIT INTER S.R.L. furnizeaza clientilor sai servicii independente, de calitate, castigandu-si reputatia pentru independenta, integritatea, conduita etica si obiectivitatea sa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aceir Audit SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aceir Audit SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aceir Audit SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.240