Direct la continutul paginii »

TRUST EURO THERM SRL



Infiintata pe 5 octombrie 1993, TRUST Euro Therm s-a impus ca specialist in materie de centrale termice, sisteme de climatizare, accesorii pentru instalatii si solutii de proiectare a acestora. Solutiile oferite sunt concepute de specialistii nostri pentru a asigura beneficiarilor nivelul dorit de siguranta si confort. In acelasi timp, asigura o functionare optima si o durata mare de viata a instalatiilor.

Firma detine compartimente de proiectare si vanzare bine organizate care stabilesc si ofera solutii tehnice de montare si utilizare, de un compartiment de service specializat care asigura consultanta tehnica pentru montarea si punerea in functiune si un eficient serviciu de livrare la client. In plus, dispune de o retea nationala de peste 30 de reprezentanti de vanzari pregatiti sa deserveasca clientii din toata tara.

Diversitatea echipamentelor capabile sa asigure confortul termic, a facut ca aplicatiile firmei sa fie impresionante si diverse: de la institutii financiar - bancare, pana la institutii de cult, cultura sau invatamant, continuand cu sedii administrative, unitati medicale, hoteluri, cluburi sportive, restaurante, asociatii de locatari, hale si service-uri auto, case particulare aflate pe intreg teritoriul Romaniei.

In buna sa traditie, TRUST Euro Therm va continua sa acorde sprijin clientilor sai, prin cele mai bune cursuri tehnice si de vanzari de pe piata romaneasca de profil. Astfel, an de an, sute de cursanti acumuleaza cunostinte si deprinderi noi, devin mai eficienti si sunt pregatiti sa ofere clientului final cea mai buna solutie de confort termic, indiferent daca e vorba de sectorul rezidential sau industrial.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale TRUST EURO THERM SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre TRUST EURO THERM SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TRUST EURO THERM SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max