Direct la continutul paginii »

Ibco Energ SRLIBCO Energ este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1999 cu scopul de a promova sursele de energie verde (regenerabila) prin servicii de consultanta si inginerie in special in domeniul hidroenergiei si energiei eoliene dar si al altor surse de energie regenerabila.

Echipa noastra de profesionisti avand o experienta considerabila in domeniu, poate aborda practic toate etapele cerute de finalizarea unor proiecte privind energia verde.

Compania isi propune sa sprijine atat functionarea sistemului hidroenergetic in ansamblu cat si dezvoltarile promovate de investitorii privati fie prin achizitionarea unor active existente fie prin investitii de tip greenfield.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ibco Energ SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ibco Energ SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ibco Energ SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.