Direct la continutul paginii »

Lista produse Marmit Concept SRL

 1. Marmit-concept-srl

  Baterii baie Fresh in promotie
  Baterii baie Titania Fresh la pachet promotional compus din: - baterie cada/dus - baterie lavoar - set dus Sole Modelul cu bara/suport la 440 lei - vezi imagini Garantie 5 ani la baterii.
 2. Marmit-concept-srl

  Baterii baie Kludi Logo Neo in promotie
  Baterii baie Kludi Logo Neo la pachet promotional compus din: - baterie lavoar Kludi Logo Neo - baterie cada/dus Kludi Logo Neo - set de dus cu suport/bara Calitate germana, garantie 5 ani la baterii.
 3. Marmit-concept-srl

  Accesorii baie culoare neagra Futura Black
  Accesorii baie Futura Black culoare neagra, din metal , import Polonia.
 4. Marmit-concept-srl

  Baterie bucatarie cu dus Metalia New
  Baterie bucatarie Metalia New cu dus extractibil, doua pozitii de jet. Masiva, rezistenta, cu economie de apa prin deschiderea in doua trepte. Garantie 7 ani.
 5. Marmit-concept-srl

  Grohe Eurosmart - pachet promotional baterii baie
  Pachet promotional de baterii Grohe Eurosmart compus din baterie cada, baterie lavoar si set de dus cu bara.
 6. Marmit-concept-srl

  Lavoar pe blat Carmen
  Lavoar dreptunghiular Carmen cu montaj pe blat. Dimensiuni 49 x 41 cm, inaltime 19 cm.
 7. Marmit-concept-srl

  Baterie lavoar Fima Carlo Frattini seria 4
  Baterie lavoar Fima Carlo Frattini seria 4. Cartus ceramic cu limitare apa calda. Import Italia, garantie 7 ani.
 8. Marmit-concept-srl

  Cada baie ovala pe suport lemn
  Cada baie ovala Mallorca, din compozit marmura, masiva - 110 kg, rezistenta. Suport din lemn tratat, stratificat - inclus in pret. Dimensiuni 175x85 cm. PE CULOAREA DORITA ! Transport gratuit in tara.
 9. Marmit-concept-srl

  Cada baie neagra compozit Cuba
  Cada baie neagra Cuba, ovala, din compozit marmura, pe suport din lemn tratat. Dimensiuni 160x70 cm, greutate 80 kg, grosime 1,5 - 2 cm. Se fabrica pe culoarea dorita.
 10. Marmit-concept-srl

  Mobilier baie suspendat Milano
  Mobilier baie suspendat Milano, din MDF vopsit in trei straturi, curbat pe forma lavoarului, dimensiuni 95x55 cm, cu lavoar compozit marmura.Cu sertare cu inchidere amortizata, culoare la alegere din paletarul RAL. Pretul nu include oglinda si este pentru culoarea alb.
 11. Marmit-concept-srl

  Mobilia baie lemn masiv Paleo
  Mobilier baie Paleo, fabricat din lemn masiv de cires sau stejar, tratat antiumezeala, 120 cm, cu lavoar compozit marmura. Fara oglinda la 4000 lei. Din lemn de pin la 4200 lei, fara oglinda la 3300 lei. Transport gratuit.
 12. Marmit-concept-srl

  Mobilier baie curbat Amber
  Mobilier baie Amber, 90 cm, cu lavoar compozit marmura, din MDF vopsit in trei straturi, imbinari izolate antiumezeala, cu oglinda cu dulap si iluminare. Fronturi curbate, profilate pe forma lavoarului.Se poate fabrica pe culoarea dorita, atat mobilierul cat si lavoarul. Fara oglinda la 2400 lei. Cu fronturi ...
 13. Marmit-concept-srl

  Cada baie pe colt Castello
  Cada baie pe colt Castello, din compozit marmura, dimensiuni 140x140 cm, masiva - 100 kg, solida, groasa, cu picioare metalice din fabricatie.Panoul-masca se comercializeaza separat la 600 lei.
 14. Marmit-concept-srl

  Cada baie pe colt Nancy compozit
  Cada baie pe colt Nancy, din compozit marmura, asimetrica, 150x105 cm.Masiva - 90 kg, rezistenta, pe picioare metalice reglabile atasate din fabrica.Panoul de mascare se comercializeaza separat la 650 lei.
 15. Marmit-concept-srl

  Mobilier baie curbat Grenoble 150 cm
  Mobilier baie Grenoble dublu, 150 cm, curbat pe forma lavoarului din compozit marmura cu doua cuve.Un mobilier pentru doua persoane, executat din MDF vopsit in 5 straturi pe culoarea dorita ! Oglinda cu dulapuri si iluminare.Fara oglinda la 4000 lei. Varianta pe fronturi drepte la 3900 lei, 3100 lei fara ...
 16. Marmit-concept-srl

  Cada baie ovala Arca
  Cada baie ovala Arca, fara panouri, model free-standing. Dimensiuni 178 x 93 cm, inaltime maxima 70 cm. Pretul include picioare mascate reglabile pe inaltime, sifonare cu preaplin. Acril sanitar superior, compact, rezistent. Transport gratuit.
 17. Marmit-concept-srl

  Lavoar semirotund Villeroy&Boch - Subway
  Lavoar semirotund Subway 2.0, de la Villeroy&Boch, portelan calitate superioara, dimensiuni 65x49 cm. Poate fi suspendat, accesorizat cu sifon cromat sau aparatoare portelan (+550 lei), sau amplasat pe mobilier. Transport gratuit.
 18. Marmit-concept-srl

  Baterie dus ingropata in perete Studio
  Baterie pentru dus ingropata Studio, cu doua iesiri, pentru dus fix si dus mobil.Partea ingropata inclusa in pret. Calitate superioara cu 7 ani garantie. Fabricata in Italia
 19. Marmit-concept-srl

  Baterie dus ingropata in perete Nobless Oval
  Baterie pentru dus ingropata in perete Nobless Oval, cu comutator intre dusul mobil si para fixa superioara.Pretul include partea ingropata. Calitate superioara, garantie 5 ani.
 20. Marmit-concept-srl

  Chiuveta baie sub blat Strada
  Lavoar dreptunghiular Strada, cu montaj sub blat. Dimensiuni 595 x 435 cm. Portelan calitate superioara, elemente de fixare incluse.
 21. Marmit-concept-srl

  Baterie inalta pentru lavoar pe blat Spillo - Italia
  Baterie inalta pentru lavoar Spillo, cu montaj pe blat sau mobilier. Model compatibil cu majoritatea lavoarelor tib bol datorita pipei cu inclinatie optima si a perlatorului mobil. Import Italia, garantie 7 ani.
 22. Marmit-concept-srl

  Baterie cada Spillo Italia
  Baterie pentru cada Spillo cu set de dus inclus. Forme cilindrice, design deosebit, para dus cu duze anticalcar. Import Italia, garantie 7 ani.
 23. Marmit-concept-srl

  Lavoar suspendat cubic Emma Square
  Lavoar portelan Emma Square, cubic, inalt, compact, cu montaj pe perete. Dimensiuni 48x37,5 cm, inaltime 32 cm.Cu posibilitate de mascare a robinetilor de alimentare si a sifonului de evacuare. Portelan superior calitativ, import Spania.
 24. Marmit-concept-srl

  Baterie cada cu montaj in podea Ravak
  Baterie cada inalta FM - 080, cu montaj in pardosea. Import Cehia - Ravak, garantie 5 ani.
 25. Marmit-concept-srl

  Cada baie Evolution-Ravak cu suport
  Cada baie acril Evolution, cu suport metalic. Dimensiuni 180 x 102 cm, interior oval. Forma deosebita, interior oval, poate fi incastrata sau dotata cu panouri profilate.
 26. Marmit-concept-srl

  Mobilier baie suspendat cu lavoar sticla
  Mobilier baie suspendat Oslo, 80 cm, cu lavoar sticla neagra.Finisaj furnir stejar. Optional oglinda la 280 lei, dulap suspendat 140 x 30 x 30 cm la 590 lei
 27. Marmit-concept-srl

  Mobilier baie suspendat Malta
  Mobilier baie Malta, suspendat sau stativ (+300 lei, un sertar in plus), din MDF vopsit in trei straturi, cu lavoar compozit marmura. Dimensiuni 70x45 cm Se poate executa pe culoarea dorita.Oglinda optionala, cu sau fara dulapior.
 28. Marmit-concept-srl

  Lavoar dreptunghiular Dedra 120 cm
  Lavoar baie Dedra, dreptunghiular, din compozit marmura, 120x45 cm, pentru mobilier sau blat. Cu una sau doua orificii pentru baterie.
 29. Marmit-concept-srl

  Cada baie ovala Freedom Ravak
  Cada baie ovala Freedom, fara masca sau panou, cu suport metalic mascat. Model freestanding, dimensiuni 169 x 80 cm. Import Cehia, Ravak, garantie 10 ani. Transport gratuit.
 30. Marmit-concept-srl

  Cada baie ovala Aura
  Cada baie ovala Aura, model freestanding. Acril superior calitativ, luciu intens. Dimensiuni 169 x 73 cm. Suport metalic mascat si sifon incluse in pret. Transport gratuit.


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. (6)
  7. 7
  8. 8
  9. 9


Contacteaza compania Marmit Concept SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Marmit Concept SRL

Marmit Concept SRL

Obiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In incercarea de a stabili standarde de calitate am stabilit parteneriate cu firme de renume in domeniu.

Galerie foto

 • 1