Direct la continutul paginii »

Lista produse Alsima Romania SRL

  1. Alsima-romania-srl

    Sapun din lapte de capra
    Vindem sapunuri din lapte de capra facute manual fara chimicale sau parfum sintetic, recomandat pentru dermatologice: acnee, cosuri pe fata, psoriazis, dermatita, eczeme, pete pe corp, iritatii, alergii, mincarimi, matreata, etc. Vizitati siteul nostru.


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alsima Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alsima Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alsima Romania SRL

ALSIMA Romania este o companie germana ce se ocupa de exporturi si distributie de sapunuri naturale din late de capra 100% eco,facute numai manual fara chimicale sau parfumuri sintetice. Toate sapunurile noastre sunt recomandate dermatologic pentru persoanele care au pielea sensibila,uscata sau crapata,si in special pentru persoanele care sufera de PSORIAZIS, dermatite, eczema,acnee, cosuri pe fata,pete pe corp maro-rosii, iritatii,alergii,mincarimi,matreata,etc.Va oferim o sortimentatie diversificata de sapunuri din lapte de capra simple sau cu: malai(peling), cu argila verde, cu zer din ...


24.401