Direct la continutul paginii »

UPS Emerson 6 kVAGalerie foto

UPS on-line 6kVA, produs Emerson Liebert, model GXT2-6000VA 230RVT

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Koz - Service SRLKOZ-SERVICE SRL (înființată în 1993) este o firmă de specialitate în domeniul electroalimentării de siguranţă asigurând soluţii complete de alimentare cu energie electrică fără întreruperi. Echipamente: UPS-uri grupuri electrogene agregate mixte sudură-grup electrogen turnuri de iluminat generatoare si piese de schimb Mecc Alte, Marelli, Linz Servicii: instalare, PIF, mentenanţă și service ...

10
 1. UPS Vision 1kVA LCD


  UPS Vision 1kVA LCD - UPS on-line 1 kVA, produs Vision UPS, model LCD

 2. UPS Emerson 1kVA line-interactive


  UPS Emerson 1kVA line-interactive - UPS line-interactive 1 kVA, produs Emerson Liebert, model PSA 1000 MT-230

 3. UPS pt. cazane pe lemne


  UPS pt. cazane pe lemne - UPS WELL 1500 VA - Sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) pentru cazane de incalzire cu combustibil solid de lemne. UPS-ul functioneaza cu baterie standard pentru atomobile (nu este inclus în echipament).

 4. UPS pt. cazane pe lemne


  UPS pt. cazane pe lemne - UPS WELL 1000 VA - Sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) pentru cazane de incalzire cu combustibil solid de lemne. UPS-ul functioneaza cu baterie standard pentru atomobile (nu este inclus in echipament).

 5. UPS pt. cazane pe lemne


  UPS pt. cazane pe lemne - UPS WELL 800 VA - pentru cazane de incalzire cu combustibil solid de lemne. UPS-ul functioneaza cu baterie standard pentru atomobile (nu este inclus in echipament).

 6. UPS pt. cazane pe lemne


  UPS pt. cazane pe lemne - UPS WELL 500 VA - Sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) pentru cazane de incalzire cu combustibil solid de lemne UPS-ul functioneaza cu baterie standard pentru atomobile (nu este inclus în echipament).

Vizualizare profil companie: Koz - Service SRL