Direct la continutul paginii »

Rezerve pentru 80 carti de vizita, 10folii/set, pentru mapa VZ-301, SIGEL - transparenteGalerie foto

# Rezerve pentru suporti carti de vizita, transparente. # Pentru 10 carti de vizita cu dimensiunea 91x56 mm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

1
 1. Mapa imitatie piele, pentru 40 carti vizita/carduri, SIGEL - negru


  Mapa imitatie piele, pentru 40 carti vizita/carduri, SIGEL - negru - # Suport elegant din imitatie de piele mata. # Format landscape pentru carti de vizita cu dimensiune 90x58 mm.

 2. Port carti vizita metalic SIGEL White Stripe - black


  Port carti vizita metalic SIGEL White Stripe - black - # Port carti de vizita elegant, cu un design alb/ negru foarte la moda. # Pentru carti de vizita cu dimensiunea 91 x 56 mm.

 3. Porteticheta din PVC flexibil pentru bagaje, 45 x 85mm, KEJEA - transparent


  Porteticheta din PVC flexibil pentru bagaje, 45 x 85mm, KEJEA - transparent - # Confectionata din plastic PVC flexibil transparent. # Contine eticheta pretiparita. # Dimensiune: 45 x 85 mm.

 4. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - rosu


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - rosu - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

 5. Display nume pentru birou, din plastic, forma A, 100 x 180mm, KEJEA - transparent


  Display nume pentru birou, din plastic, forma A, 100 x 180mm, KEJEA - transparent - # Display din plastic pentru birou. # Dimensiune: 100 x 180 mm. # In forma de A. Poate fi citit din ambele parti.# Ideal pentru conferinte, receptii si birouri, expozitii. # Potrivit si pentru afisarea preturilor, descrieri produse si etichete produse.

 6. Tabla alba magnetica 120 x 300 cm, profil aluminiu SL, SMIT


  Tabla alba magnetica 120 x 300 cm, profil aluminiu SL, SMIT - # Suprafata magnetica tratata special rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se folosesc markere lavabile si pentru stergere burete uscat. # Tabla alba pentru scoala / table scolare albe.

Vezi Rezerve pentru 80 carti de vizita, 10folii/set, pentru mapa VZ-301, SIGEL - transparente in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL