Direct la continutul paginii »

Imbinari si reparatii benzi transportoareGalerie foto

Firma noastra dispune de doua echipe mobile de vulcanizatori pentru interventii (imbinari benzi , reparatii benzi, cauciucare tamburi )la fata locului.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

SC IKOSAR SRLSC IKOSAR PRODUCE : BANDA TRANSPORTOARE DE UZ GENERAL Benzile transportoare cu insertii textile, de uz general,sunt fabricate intr-o gama diversa de dimensiuni : - latimi : 300 - 1000 mm - grosimi: 4- 14 mm - nr. de insertii: 2-6 - tipul insertiilor: Ep 100,Ep125,Ep160,Ep200,Ep250,Ep 315 . Numarul de insertii,tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Printr-un sistem de imbinare ...

33
 1. Garnituri depanusatoare porumb


  Garnituri depanusatoare porumb - In cadrul firmei se executa multiple tipuri de garnituri, cu diverse destinatii din diferite amestecuri de cauciuc: - depanusatoare de porumb, cuplaje, bucse, tampoane, mansoane, inele, chedere, etc.

 2. Degete deplumatoare abatoare pasari


  Degete deplumatoare abatoare pasari - Curele late pentru transmisie se pot livra gata imbinate sau cu imbinare la fata locului. Pot fi fabricate cu o fata textila si una cauciucata sau cu ambele fete textile. Aplicatii: morarit,prelucrarea lemnului,agricultura etc.

 3. Curele late de transmisie


  Curele late de transmisie - Curele late pentru transmisie se pot livra gata imbinate sau cu imbinare la fata locului. Pot fi fabricate cu o fata textila si una cauciucata sau cu ambele fete textile. Aplicatii: morarit,prelucrarea lemnului,agricultura etc.

 4. Covor cauciuc siliconic


  Covor cauciuc siliconic - Covoare din cauciuc cu destinatii speciale • din cauciuc siliconic SR (rezistenta la temperaturi foarte inalte 250*C) • din cauciuc EPDM (rezistent la UV) • din cauciuc nitrilic NBR (rezistent la produse petroliere)

 5. Covor caucic electroizolant


  Covor caucic electroizolant - Covoarele din cauciuc electroizolante sunt utilizate pentru instalatii de JT,MT,IT. Se utilizeaza in asociere cu alte echipamente de protectie ( manusi , cizme electroizolante,etc.)

 6. Covoare din cauciuc SBR si NR


  Covoare din cauciuc SBR si NR - In functie de aplicatie, fabricam covoare din cauciuc pe doua grupe de calitate: • Calitate standard, pentru aplicatii simple ( pardoseli, etansari, izolari,etc.) • Calitate extra ( covoare cu caracteristici fizice superioare), pentru solicitari dinamice mari , presiune, uzura .

Vezi Imbinari si reparatii benzi transportoare in catalogul online de produse al SC IKOSAR SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: SC IKOSAR SRL