Direct la continutul paginii »

ECHER 45GRADE 320MM ORANGE CONTRAST ROTRINGGalerie foto

Echere din plastic transparent. Margine de trasare si scala milimetrica.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. CREION MECANIC 2.0MM RAPID PRO NEGRU ROTRING


  CREION MECANIC 2.0MM RAPID PRO NEGRU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 2. CREION MECANIC 2.0MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING


  CREION MECANIC 2.0MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 3. CREION MECANIC 1.0MM TIKKY 3 NEGRU ROTRING


  CREION MECANIC 1.0MM TIKKY 3 NEGRU ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 4. CREION MECANIC 1.0MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING


  CREION MECANIC 1.0MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 5. CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 PORTOCALIU ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 PORTOCALIU ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 6. CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 NEGRU ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 NEGRU ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

Vezi ECHER 45GRADE 320MM ORANGE CONTRAST ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL