Direct la continutul paginii »

Ducati Sport 1000


Maisto - Ducati Sport 1000Scara 1:18Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani
Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

8
 1. Truck Line Racing Transporter


  Truck Line Racing Transporter - Gama de camioane mari cu accesorii. Design detaliat. Inaintare pe baza de resort - pull back and go. Contine 1 macheta scara 1:72.

 2. Burning Key Lansator - Green


  Burning Key Lansator - Green - Incarca masinuta Burning Key in spatele acestui camion, apasa butonul si lanseaza cu viteza prin rampa din spate. Contine o masinuta Burning Key Car. Nu functioneaza cu baterii. Masinuta fabricata din metal cu parti de plastic.

 3. Burning Key Lansator - Blue


  Burning Key Lansator - Blue - Incarca masinuta Burning Key in spatele acestui camion, apasa butonul si lanseaza cu viteza prin rampa din spate. Contine o masinuta Burning Key Car. Nu functioneaza cu baterii. Masinuta fabricata din metal cu parti de plastic.

 4. Burning Key Lansator - White


  Burning Key Lansator - White - Incarca masinuta Burning Key in spatele acestui camion, apasa butonul si lanseaza cu viteza prin rampa din spate. Contine o masinuta Burning Key Car. Nu functioneaza cu baterii. Masinuta fabricata din metal cu parti de plastic.

 5. Lincoln Navigator Limousine


  Lincoln Navigator Limousine - Cele mai bune limuzine, la scara 1:64, pline de detalii si accesorii de lux. Disponibile in mai multe culori. Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt cadoul ideal pentru dezvoltarea capacitatilor creative ale copiilor.

 6. Lamborghini Gallardo 1:24


  Lamborghini Gallardo 1:24 - Lamborghini Gallardo 1:24 Bburago Macheta auto la scara 1:24 Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Recomandat copiilor cu varsta : peste 3 ani

Vezi Ducati Sport 1000 in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL