Direct la continutul paginii »

CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 IVORY ROTRINGGalerie foto

Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

5
 1. CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 GRI ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 GRI ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 2. CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 3. CREION MECANIC 0.7MM RAPID PRO NEGRU ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM RAPID PRO NEGRU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 4. CREION MECANIC 0.7MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING


  CREION MECANIC 0.7MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 5. CREION MECANIC 0.5MM TIKKY 3 ROSU ROTRING


  CREION MECANIC 0.5MM TIKKY 3 ROSU ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 6. CREION MECANIC 0.5MM TIKKY 3 PORTOCALIU ROTRING


  CREION MECANIC 0.5MM TIKKY 3 PORTOCALIU ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

Vezi CREION MECANIC 0.7MM TIKKY 3 IVORY ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL