Direct la continutul paginii »

Consultanta Feng Shui Traditional


Consultanta feng shui pentru spatii rezidentiale si comerciale


Fie ca inchiriezi, cumperi, sau construiesti o casa, un apartament sau un birou de lucru, important este sa stii cat de mult te ajuta acel spatiu din punct de vedere ale energiei. 


De cate ori nu ti-ai spus: ,,in locul asta nu ma simt bine, dar nu stiu de ce!''. Nu ti s-a intamplat niciodata sa mergi undeva si sa vrei sa pleci imediat. Nu ai simtiti niciodata in casa ta, ca ceva nu merge bine? 


Ei bine acesta este rolul consultatiilor Arta Feng Shui Romania. Ele te ajuta sa gasesti acel spatiu care te avantajeaza pe tine si familia ta


Pentru tine este important sa fi o persoana potrivita, intr-un loc potrivit, la un moment potrivit. Chiar daca simti sau nu energia, daca o vezi sau nu, ea exista si te influenteaza.


Nu uita! Totul este energie!

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Arta Feng Shui Romania (AFSR)Arta Feng Shui Romania - cabinet de consultanta si cercetare in feng shui traditional, astrologie chineza si I Ching. SUCCESUL - Activitatea desfasurata urmareste ca oamenii sa obtina succes in oricare dintre locurile unde traiesc si muncesc. Prin succes intelegem: sanatate, relatii mai bune cu oamenii si....bani. SANATATE - aplica principiile feng shui si vei fi mai sanatos; astfel vei avea relatii mai bune cu oamenii; vei face afaceri mai bune si vei castiga bani mai ...

9
Firma Arta Feng Shui Romania (AFSR) nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Arta Feng Shui Romania (AFSR)