Direct la continutul paginii »

Imprimanta foto HP Photosmart A532



Galerie foto

Produs indisponibilImprimanta foto compacta HP Photosmart A530 este destinata persoanelor de orice varsta care doresc o modalitate rapida, distractiva si simpla de a selecta, personaliza si tipari fotografii la calitate de laborator pana la 13 x 18 cm, folosind sau nu un PC.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRL



Magazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

32
  1. Imprimanta foto HP Photosmart A826


    Imprimanta foto HP Photosmart A826 - Studioul foto pentru acasa HP Photosmart seria A820 este destinat utilizatorilor particulari care isi doresc o combinatie intre simplitatea chioscurilor si comoditatea unui ecran tactil imens, a unei tavi de alimentare integrate si a fotografiilor la calitate de laborator.

  2. Imprimanta Laser Color Brother HL-4040 CN


    Imprimanta Laser Color Brother HL-4040 CN - HL-4040CN poate printa cu o viteza de pana la 20 ppm mono si color gratie mecanismului cu o singura trecere. Este de asemenea una dintre cele mai sigure imprimante din aceasta clasa, multumita SSL, asiguradu-va ca datele nesecurizate care trec prin retea nu pot fi accesate de catre alti utilizatori.

  3. Imprimanta Laser Color Brother HL-4050 CDN


    Imprimanta Laser Color Brother HL-4050 CDN - Cu optiunea duplex la varianta standard, Brother HL-4050CDN imprima rapid pe ambele fete ale hartiei, fiind astfel imprimanta ideala pentru realizarea brosurilor profesionale, a rapoartelor si prezentarilor. Imprimarea duplex complet automata are avantajul economisirii hartiei, rezultand astfel costuri reduse.

  4. Multifunctional Kyocera FS-1016MFP


    Multifunctional Kyocera FS-1016MFP - Produs indisponibilMultifunctional Kyocera FS-1016MFP.

  5. Imprimanta Laser Color Konica Minolta Magicolor 2550


    Imprimanta Laser Color Konica Minolta Magicolor 2550 - Konica Minolta Magicolor 2550 este imprimanta de top din gama sa, avand performante ce o recomanda atat mediului office, cat si profesionistilor din mediul grafic. Desi este o imprimanta foarte compacta, magicolor 2550 are un motor foarte puternic si emulatii PostScript 3 si PCL care ii permit utilizarea intr-o plaja ...

  6. Imprimanta laser alb-negru Kyocera FS-1100


    Imprimanta laser alb-negru Kyocera FS-1100 - Produs indisponibilImprimanta laser alb-negru Kyocera FS-1100, 28 de pagini pe minut la o rezolutie de 1200 dpi, capacitate maxim de hartie 500 de coli.





Vezi Imprimanta foto HP Photosmart A532 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL