Direct la continutul paginii »

Cutie cu accesoriiGalerie foto

Cutie pentru o sticla de vin cu accesorii pentru deschiderea si pastrarea vinului: fixator pentru sticla de vin, cutit chelner, termometru de vin, capac pentru servire, dop, inel.

Cutia este din lemn negru cu accesorii metalice.

Acesta cutie este, alaturi de o sticla de vin, fie ea personalizata sau nu, un cadou elegant, sofisticat si util in acelasi timp.

Termen de livrare pentru acest cadou: 1 zi lucratoare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

25
 1. Carte cu mesaj gravat


  Carte cu mesaj gravat - Un cadou cu mesaj gravat, ce se deschide ca o carte.Cadoul se compune din doua placute metalice gravate cu mesajul dvs., intr-o cutie de catifea albastra.Cutia de catifea are dimensiunile: 165x185cm.

 2. Cadou pentru miri


  Cadou pentru miri - Pahare pictate cu fir de aur de 12% si inscriptionate cu numele mirilor si data casatoriei, alaturi de un platou de 15x20cm, decorat si inscriptionat si el cu fir de aur de 12%. Mesajul de pe platoul din imagine este Casa de piatra.

 3. Manusi cu scai


  Manusi cu scai - Manusi din piele fina de oaie, fara degete, cu persofatii si inchizatoare cu scai: manusi utile la condus.Marimi manusi pentru el: 21,5cm, 23cm, 24cm, 25,5cm, 27cm, 28,5cm.Termen de livrare: maxim 4 zile de la lamurirea tuturor detaliilor.

 4. Speaker


  Speaker - Un radio - speaker ce iti permite, cat timp esti acasa sa vorbesti la telefon de la distanta. Sau, cand nu vorbesti la telefon, sa asculti radioul... Dispozitivul are masurile: 172 x 147 x 132 mmGreutate: 651 g.Impachetat in cutie de cadou.

 5. Sah magnetic


  Sah magnetic - Un set magnetic de sah cu un finisaj argintiu mat, un excelent cadou pentru un pasionat al sahului. Setul contine tabla pentru sah si talba pentru table, 30 de piese de sah si table si 2 zaruri. Setul este confectionat din aluminiu si plastic.

 6. Incalzitor cana cu USB


  Incalzitor cana cu USB - Incalzitor cana de cafea cu USB: un cadou ideal pentru birou. De acum cafeaua se va pastra la o temperatura de 40-60grade.Instalarea este usoara, prin Plug and Play. Incalzitorul are comanda de On / Off.

Vezi Cutie cu accesorii in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL