Direct la continutul paginii »

Tu faci clasamentul!

       Daca aveti deja firma inscrisa in portalul de afaceri e-oferta.ro, va oferim o posibilitate unica de a o promova in mod gratuit. Solutia este simpla, foarte eficienta si nu implica nici un cost din partea dumneavoastra. 

 

       Ati observat probabil urmatorul fenomen: v-ati inscris firma pe site, in categoriile dorite, insa dupa aceea s-au inscris alte firme in acele categorii, iar compania dumneavoastra apare doar pe pagina a 5-a, a 8-a sau chiar pe ultima pagina. Acest lucru nu va avantajeaza, pentru ca sunt putine persoane care au rabdare sa verifice atatea pagini cu oferte.

 

       Acum aveti la dispozitie posibilitatea de a ajunge pe prima pagina a categoriei dumneavoastra, gratuit! E-oferta.ro este singurul catalog de afaceri din Romania care le ofera membrilor sai posibilitatea de a-si influenta direct pozitia in categoria pe care o ocupa, in mod gratuit.

 

       Tot ce aveti de facut este sa va autentificati in contul dumneavoastra de pe site. Da, este atat de simplu! Verificati: uitati-va pe ce pagina este firma dumneavoastra acum, in categoria in care ati inscris-o si apoi intrati in contul dumneavoastra e-oferta.ro. Daca verificati din nou, o sa vedeti ca firma pe care ati inscriso este acum pe prima pagina in categoriile in care este inscrisa.

 

       Avantaj Bonus: de fiecare data cand reveniti pe site si va autentificati, firma dumneavoastra apare si pe prima pagina a portalului, in mod gratuit. Firma dumneavoastra apare astfel in cel mai vizitat spatiu de pe site.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta