Direct la continutul paginii »

Seară de board games: 3 sfaturi utile

Poza stire 'Seară de board games: 3 sfaturi utile'
14 Iunie 2021 1 comentariu

 

O seară de boardgames este distracția ideală alături de prieteni, mai ales dacă vrei să te simți bine fără să cheltuiești mulți bani. În loc să ieși în club, poți să organizezi o seară plăcută, cu jocuri de societate, chiar la tine acasă sau în locuința unui prieten, unde să vă strângeți mai multe persoane. Cu siguranță veți petrece ore antrenante împreună, fără să vă plictisiți o clipă, pentru că sunt multe jocuri pe care le puteți încerca. 


Dacă vrei să organizezi și tu o seară perfectă de board games, dar n-ai mai făcut asta până acum, îți prezentăm în articol câteva sfaturi utile, pe care le poți aplica foarte ușor și care au efect garantat.

1. Oferă gustări și băuturi la discreție

Pentru a se simți cu adevărat în largul lor, invitații tăi trebuie să primească gustări și ceva de băut. Amenajează o masă cu alune, snacksuri, felii de pizza, prăjituri, sucuri și, desigur, multă bere la discreție, pentru cine dorește. Un dozator compact Blade este soluția ideală, mai ales dacă ai mulți invitați, pentru că nu vei fi nevoit să cumperi de fiecare dată zeci de doze sau sticle. Este o investiție pe termen lung, care îți va permite să organizezi multe seri de board games cu prietenii, fără să mai ai grija berii.

2. Invită și noi jucători

Serile de board games sunt ocazia perfectă să-ți mărești cercul de prietenii. Dacă vor participa mai mulți jucători, cu siguranță va fi mai distractiv. Prin urmare, propune-le prietenilor tăi să vină împreună cu alți amici sau colegi, pe care nu-i cunoști. Apoi discută cu ei, faceți schimb de impresii despre jocurile preferate, dar și despre alte subiecte și ai grijă să se simtă în largul lor. Este posibil să legați astfel noi prietenii strânse și de durată. Nu în ultimul rând, interesează-te ce jocuri preferă noii invitați și ai grijă să ai cât mai multe opțiuni: unii vor dori să încerce jocuri mai scurte, în timp ce alții vor jocuri mai complexe, care durează ore în șir.

3. Fă „aprovizionarea” cu jocuri

Jocurile de societate nu înseamnă doar Monopoly, chiar dacă acesta rămâne în continuare unul dintre cele mai apreciate activități de acest fel. Acum ai de unde alege, pentru că există foarte multe opțiuni, de care trebuie să ții cont după ce discuți cu invitații tăi, ca să știi ce anume preferă fiecare și să fii pregătit. Spre exemplu, le poți propune prietenilor să jucați jocuri de război, de acțiune, cum sunt deja celebrele „World of Warcraft” și „Magic The Gathering”.


Poți începe seara cu jocuri mai simple și scurte, gen „Activity”, apoi, pe măsură ce trece timpul, poți trece la ceva mai dinamic. Nu ezita să încerci și jocuri noi, pe care nu le ai, dar pe care unii dintre invitații tăi le cunosc foarte bine și le apreciază. Propune-le să aducă ei jocul și să te învețe și pe tine care sunt regulile, chiar dacă, probabil, vei pierde primele dăți. 


Prin urmare, este foarte simplu să organizezi și tu o seară reușită de board games alături de prieteni! Tot ce trebuie să faci este să aplici aceste simple recomandări și să te bucuri de o seară minunată!


1 comentariu

 1. accstores.com

  Răspunde-i

  17:49, Joi
  04 Iulie 2021

  Comentariu #1
  accstores.com
  Hello everyone I started buying accounts not so long ago for the development of my business but I have already felt the potential of the proscenium policy I am absolutely satisfied with as it corresponds to the desired so five Visit https://accstores.com

Spune parerea ta