Direct la continutul paginii »

Idei de nuntă în 2021: 10 exemple

Poza stire 'Idei de nuntă în 2021: 10 exemple'
14 Iunie 2021 0 comentarii

 

Chiar dacă anul 2020 a adus cu sine amânarea sau chiar și anularea unor evenimente atât de importante cum sunt nunțile, anul 2021 a venit cu vești bune pentru tinerii doritori să-și unească destinele și să aibă parte de cea mai frumoasă zi din viața lor. Desigur, există câteva restricții de care este bine să te interesezi înainte de organizarea petrecerii de nuntă, însă acum cu siguranță vei putea organiza un eveniment care să-i fascineze pe cei prezenți. 


Și cum toate viitoarele mirese aleg cu grijă totul și sunt atente până la cele mai mici detalii, ne-am gândit să devenim o sursă de inspirație pentru ele și să le oferim câteva idei de nuntă. Dacă vrei să știi cum poți avea o nuntă de neuitat, am adunat pentru tine 10 sugestii ce vor transforma nunta într-un eveniment de-a dreptul special! 

 1. Crearea un spațiu VIP pentru invitați 

O idee reușită pentru o nuntă de neuitat este crearea unui spațiu special amenajat, în care invitații se pot relaxa în pauzele de dans. Și cum sezonul cald bate la ușă și majoritatea nunților se vor organiza în aer liber datorită numărului mai mare de persoane ce pot participa la eveniment, vei beneficia de un spațiu generos. Amenajează, astfel, o zonă cu fotolii și canapele cu perne decorative, creând astfel o atmosferă VIP pentru invitați. 

 1. Transportarea invitaților de la cununia religioasă la locația evenimentului 

Surprinde-ți invitații odată cu finalul ceremoniei religioase și asigură-le un transport de neuitat până la locația în care urmează să se desfășoare petrecerea. Poți opta pentru închirierea unui autobuz cu etaj, a unor mașini vintage sau chiar a unor trăsuri. Accesorizează aceste vehicule cu articole care să fie în ton cu tematica nunții și asigură-te că invitații vor avea parte de muzică, pentru a intra în atmosfera de petrecere. 

 1. Decorarea meselor cu carduri de masă interesante 

De regulă, mesele sunt numerotate prin intermediul unor rame cu numere de masă. Înlocuiește aceste carduri de masă cu unele spectaculoase și numerotează mesele cu numere comestibile realizate din blat de tort sau cu pahare personalizate pentru invitați. 

 1. Oferirea mărturiilor alături de paharele de șampanie

Invitații tăi se vor simți ca niște adevărate VIP-uri atunci când odată ce au pășit în locația evenimentului vor fi întâmpinați cu pahare de șampanii, pungi pentru mărturii în care se ascund cele mai originale mărturii de nuntă și bilete personalizate de bun venit. Nu-i așa că este una dintre cele mai frumoase idei de nuntă?  

 1. Amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii

Cum majoritatea invitaților este posibil să aibă deja copii mici, ideal ar fi să angajezi o bonă și să amenajezi un spațiu de joacă pentru micii invitați. De asemenea, poți gândi și un spațiu în care aceștia să se poată odihni în apropierea locației evenimentului. 

 1. Închirierea unei cabine video pentru mesaje 

Dorești să păstrezi cele mai frumoase amintiri de la nunta ta sub forma unor mesaje video? Atunci îți sugerăm să discuți cu fotograful evenimentului în vederea închirerii unei cabine video în care invitații să poată înregistra mesaje video pentru miri. Acestea vor fi apoi editate și grupate într-un memorabil album video. 

 1. Introducerea unui decor cu lumini 

Revoluționează locația evenimentului cu jocuri fabuloase de lumini. Cu ajutorul tehnologiei LED cu siguranță vei reuși să creezi o atmosferă de neuitat, în concordanță cu tematica nunții tale. 

 1. Gândirea unei intrări fabuloase 

Vrei să transformi intrarea ta în locația evenimentului într-unul dintre cele mai frumoase momente ale serii? Oferă invitaților poziționați aproape de intrare sau domnișoarelor tale de onoare coșulețe cu confeti colorate și petale de flori, pe care să le arunce în drumul tău odată ce pășești în interiorul locației. Va fi un moment fabulos! 

 1. Schimbarea rochiei de mireasă

Mireasă fiind, toată lumea urmează să fie cu ochii pe tine pe tot parcursul serii. Dacă îți dorești să-ți impresionezi cu adevărat invitații, renunță la rochia de mireasă și schimb-o cu o altă rochie albă, însă una mai scurtă și cu un croi mai lejer, care să-ți permită să te desfășori în voie pe parcursul întregului eveniment. 

 1. Amplasarea unui photobooth la eveniment 

Vrei să capturezi unele dintre cele mai frumoase și mai amuzante amintiri de la nunta ta? Atunci cu siguranță trebuie să te gândești la amplasarea unui photobooth în locația evenimentului. Asigură-te și că photobooth-ul va beneficia de accesorii haioase pe care invitații le pot folosi pentru cele mai hazlii ipostaze. 


Sperăm că aceste idei de nuntă te vor inspira în crearea unora dintre cele mai frumoase amintiri de la nunta ta, atât pentru tine, cât și pentru invitați. Nu lăsa perioada pandemiei să ruineze cel mai special eveniment din viața ta și asigură-te că toți cei invitați vor avea parte de o petrecere memorabilă! 


0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta