Direct la continutul paginii »

Cele mai căutate accesorii auto în magazine online

Poza stire 'Cele mai căutate accesorii auto în magazine online'
16 Martie 2021 0 comentarii

 

Scopul principal al accesoriilor auto este de a-ţi face viaţa mai uşoară la volan. Pe lângă grija pentru buna funcţionare a maşinii şi siguranţa ta şi a pasagerilor în timpul deplasării, trebuie să te ocupi şi de confortul personal. Dacă maşina pe care o conduci nu are toate opţiunile celor mai noi generaţii de echipări de automobile, poţi compensa prin achiziţia unor instrumente potrivite. Iată câteva dintre cele mai căutate accesorii auto în mediul online în această primăvară.

Anvelope

Cauciucurile reprezintă singura interacţiune a maşinii tale cu suprafaţa pe care rulezi. De felul cum se comportă pneurile pe asfalt depinde reuşita unor manevre importante de accelerare, frânare şi schimbare a direcţiei de mers în diferite condiţii de drum sau vreme. Întrucât în ţara noastră funcţionează legislaţia cu privire la obligativitatea echipării cu anvelope de sezon atunci când rulezi pe drum public în condiţii de iarnă, este firesc ca primăvara cele mai multe căutări să se îndrepte către magazinele de anvelope. Pentru a-ţi proteja pneurile de iarnă până la următorul sezon rece, caută oferta de anvelope vară la Anvelocors şi comandă un set nou pentru siguranţa ta la volan.

Suport pentru telefon

Aşa cum a făcut-o cu multe alte instrumente din viaţa de zi cu zi, telefonul inteligent înlocuieşte cu succes cel puţin două accesorii auto, dacă ar fi să amintim doar GPS-ul şi playerul audio. Pentru a te bucura de serviciile celor mai bune aplicaţii de deplasare în trafic ai nevoie ca ecranul să fie la vedere şi la îndemână. În funcţie de husa telefonului, de sistemul de prindere şi de locul în care doreşti să-l instalezi – pe parbriz, pe bord, în stânga sau în dreapta volanului – vei putea alege unul dintre modelele care te avantajează.

Încărcător auto

Un dezavantaj al utilizării telefonului mobil cu toate funcţiile active este grăbirea consumării acumulatorului. Pentru aceasta, de cele mai multe ori, în special la drumurile lungi, telefonul trebuie să fie conectat la o priză auto de încărcare. Tot în legătură cu bateria telefonului se ridică o problemă pe timp de vară. Aceleaşi aplicaţii active în permanenţă suprasolicită bateria telefonului, iar dacă acesta este în bătaia razelor soarelui, există riscul de a refuza să se încarce. Din acest motiv, cea mai bună soluţie este să-l conectezi la magnetul instalat pe grila de climatizare, astfel încât aerul rece să-l menţină la o temperatură scăzută. Aşa vei putea să-l încarci în orice condiţii.

Soluţii de depozitare

De multe ori, spaţiul din habitaclu sau cel din portbagaj este greşit proporţionat pentru ceea ce ai de transportat. Atunci când sunt prea multe, bagajele nu au loc. Atunci când sunt prea puţine, se risipesc prin toată maşina, produc mizerie şi se pot deteriora. Ca să ajungi la un numitor comun ai nevoie de soluţii de depozitare. O tavă sau o cutie pentru portbagaj, achiziţionată la dimensiunile de care ai nevoie, te poate ajuta să ajungi la destinaţie cu toate bunurile întregi. În plus, îţi protejează mocheta maşinii de lichide vărsate sau obiecte împrăştiate. La fel de important este şi confortul pasagerilor. În special pentru pasagerii din spate există organizatoare pentru spătarul scaunelor, care le oferă acces la o sticlă cu apă, şerveţele sau alte lucruri necesare în timpul călătoriilor. În plus, pentru copiii care murdăresc cu tălpile spătarul scaunului din faţă, organizatorul protejează tapiţeria şi poate fi curăţat cu uşurinţă. Tot pentru ei poţi folosi partea superioară a spătarului drept suport pentru telefon, tabletă sau orice alt obiect le face călătoria mai uşoară.

Piaţa accesoriilor auto este într-o continuă dezvoltare pentru îmbunătăţirea utilităţii, a aspectului general al maşinii şi a confortului şoferului şi pasagerilor. Alegerea instrumentelor potrivite te va ajuta să parcurgi mai uşor traficul urban aglomerat sau drumurile lungi de vacanţă.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta