Direct la continutul paginii »

Esti student? Iti dam 200 Euro pentru afacerea ta!

Esti student si ti-ai deschis propria firma? Felicitari pentru initiativa! Ai pornit pe un drum greu, insa satisfactiile sunt pe masura. Stim insa ca ai cheltuit o multime de bani pana acum. Stai linistit, o sa cheltuiesti si mai multi in perioada care urmeaza, insa nu trebuie sa-ti pierzi curajul.

 

Toate inceputurile sunt dificile, asa ca ne-am gandit sa-ti oferim o mana de ajutor cu ce ne pricepem cel mai bine: promovarea pe Internet. Timp de 3 luni, in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010, e-oferta.ro ofera promovare gratuita in valoare de 200 Euro tinerilor antreprenori din Romania.

Cele 3 luni reprezinta timpul in care se primesc cereri pentru aceasta oferta. Banii, odata primiti in contul utilizatorului, pot sa fie cheltuiti in cat timp doreste acesta. Nu obligam pe nimeni sa consume acest credit in 1, 2 sau 3 luni.

 

Prin "tanar antreprenor" intelegem o persoana aflata in prezent in facultate sau la un curs de masterat, care si-a deschis o societate comerciala in timpul studiilor.

 

Banii se ofera sub forma de credit nerambursabil in contul deschis pe e-oferta.ro si pot fi cheltuiti in cadrul portalului, conform termenilor de utilizare pentru moneda virtuala. Pe aceasta pagina sunt listate modalitatile de promovare disponibile in cadrul site-ului.

 

Pentru a beneficia de acest credit gratuit, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1) iti creezi un cont gratuit pe site, accesand pagina de creare cont.

2) trimiti urmatoarele informatii catre adresa de e-mail [email protected]: copie scanata dupa legitimatia de student vizata pe anul universitar in curs (fata/verso); datele de identificare ale companiei tale (CUI - Codul Unic de Inregistrare, Nr de Ordine de la Registrul Comertului).

 

Un operator va verifica informatiile si va adauga creditul in contul tau, in decurs de 48 ore.

 

19 comentarii

 1. Bogdan

  Răspunde-i

  16:08,
  12 Ianuarie 2010

  Comentariu #1
  Student
  Buna ziua. Initiativa e buna dar adresa [email protected] nu e una valida. Bogdan

 2. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  16:21,
  12 Ianuarie 2010

  Comentariu #2
  Problema rezolvata
  Iti multumesc pentru interes Bogdan. Problema a fost rezolvata.

 3. Ionut Miu

  Răspunde-i

  18:40,
  12 Ianuarie 2010

  Comentariu #3
  Eligibilitate
  Sunt student in an terminal, la a doua facultate, care este particulara. Pot sa beneficiez de oferta dumneavoastra?

 4. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  21:13,
  12 Ianuarie 2010

  Comentariu #4
  @Ionut Miu
  Da. In program se califica toate persoanele care urmeaza cursurile unei facultati si si-au infiintat firma in aceasta perioada. Nu conteaza profilul facultatii sau forma de invatamant (la zi, la distanta, frecventa redusa, etc.).

 5. Andreea

  Răspunde-i

  08:49,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #5
  Studenta la ASE
  Buna. Sunt studenta la ASE in anul 2 si am pus bazele unei societati comerciale cu inca doi asociati, care nu sunt studenti. In primul rand, pot sa beneficiez de oferta dumneavoastra? Daca da, problema este ca la ASE avem un tip de legitimatii din plastic, pe care nu se pune viza anuala. Cum pot sa demonstrez ca sunt inca in facultate?

 6. bogdan_cc

  Răspunde-i

  13:12,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #6
  legitimatii ase
  Pentru Andrea: Si eu sunt la ASE si am si legitimatie clasica, pe langa acel card din plastic.

 7. Roxana Mihai

  Răspunde-i

  13:49,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #7
  Intrebare
  Buna ziua! Sunt studenta la master si doresc in perioada imediat urmatoare sa-mi deschid o intreprindere individuala (confectionare bijuterii). Pot beneficia de oferta dumneavoastra? Va multumesc!

 8. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  13:54,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #8
  da, poti sa aplici
  Salut Roxana. Da, poti sa aplici pentru aceasta oferta. De fapt, iti multumesc pentru comentariu. Aveam in target si persoanele care urmeaza un program de masterat, insa nu cred ca am lasat sa se inteleaga acest lucru foarte bine in descrierea campaniei. Am adaugat acum precizarea in descrierea programului.

  Raspunsul pentru comentariul postat de: Roxana Mihai
  Buna ziua! Sunt studenta la master si doresc in perioada imediat urmatoare sa-mi deschid o intreprindere individuala (confectionare bijuterii). Pot beneficia de oferta dumneavoastra? Va multumesc!
 9. hilarious videos

  Răspunde-i

  20:45,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #9
  Bla bla
  Daca te bucuri de 200 eur in seamna ca firma e brici e traznet daca ai nevoie de 200 eur sa mearga treaba esti un RATAT sincer

 10. Vio

  Răspunde-i

  20:56,
  13 Ianuarie 2010

  Comentariu #10
  felicitari pentru initiativa
  foarte tare oferta. am trimis si eu datele pe adresa de e-mail.

 11. Mircea

  Răspunde-i

  11:23,
  14 Ianuarie 2010

  Comentariu #11
  bravo
  bravo Mihai. foarte buna ideea, pentru promovare si autopromovare. bafta cu campania.

 12. Madalina Neagu

  Răspunde-i

  10:54,
  16 Ianuarie 2010

  Comentariu #12
  promovare gratuita
  \"Promovare gratuita in valoare de 200 de euro\" Asta e cea mai tare chestie pe care am auzit-o :)). Deci promovare gratuita ... daca e gratuita inseamna ca nu are nicio valoare pt ca e GRATUITA, dar ea este in valoare de 200 de euro, deci mare privilegiu! Am propria firma si am o pagina de internet pt care platesc 80 de euro pe AN, ceea ce inseamna 20 de euro pentru 3 luni. Oferta voastra este extraordinara 200 de euro pentru 3 luni, nu cred ca ati mai auzit de asa oferta! Iar daca ar fi sa te gandesti 200 de euro ca sa iti incepi o afacere ... probabil glumesti ...

 13. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  10:57,
  16 Ianuarie 2010

  Comentariu #13
  clarificare
  Madalina, ma bucur ca te-a interesat oferta noastra suficient de tare incat sa postezi acest mesaj. Trebuie sa fac o clarificare: cele 3 luni reprezinta timpul in care se primesc cereri pentru aceasta ofera. Banii pot sa fie cheltuiti in cat timp doreste cel care i-a primit. De exemplu, cu acesti bani poti sa alegi sa iti faci listarea firmei premium, pe o perioada de 18 luni. Este doar una dintre variante.

 14. Claudiu

  Răspunde-i

  20:13,
  17 Ianuarie 2010

  Comentariu #14
  Conferinta Antreprenoriat
  Salut Mihai! Numele meu este Claudiu, sunt din organizatia studenteasca AIESEC Brasov si anul acesta vom desfasura in luna aprilie a doua conferinta de antreprenoriat dedicata studentilor brasoveni. Trimite-mi te rog un mail cu adresa ta pentru a discuta o propunere de colaborare in cadrul acestui eveniment. Cu stima, Claudiu

 15. lazar emil

  Răspunde-i

  14:02,
  19 Ianuarie 2010

  Comentariu #15
  buna idee
  afacerea e buna, insa cred ca sunt destul de putine persoane care se vor putea incadra pentru a beneficia de promotie.

 16. Elena Ivan

  Răspunde-i

  23:04,
  20 Ianuarie 2010

  Comentariu #16
  multumesc
  contul meu a fost incarcat cu 200 euro :) multumesc.

 17. Parerea Mea

  Răspunde-i

  01:04, Marti
  02 Martie 2010

  Comentariu #17
  Un gest deosebit!
  Da intradevar consider agest gest din partea e-oferte ca fiind deosebit. Si nu inteleg, de ce unii au de comentat... chiar nu inteleg, deci daca nu iti place da X si du-te pe alt site, fiindca altii majoritatea as spune gasesc acest gest ca deosebit, fiindca cine iti mai da azi ceva pe gratis?! Mai ales 200 de euro ca sa iti lansezi afacerea daca ai si un site,,, Excelent! Daca as fi fost in situatie as fi acceptat imediat! Pentru echipa e-oferta.ro ... Felicitari!

 18. ROSCA DANIEL

  Răspunde-i

  18:06,
  16 Martie 2010

  Comentariu #18
  INTREBARE
  Sunt student si afacerea mea e un site,pot sa beneficiez de promovare de 200 euro? Cu stima DANIEL ROSCA

 19. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  00:25,
  18 Martie 2010

  Comentariu #19
  trebuie sa ai o firma
  salut Daniel. Daca ai o firma, nu conteaza in ce spatiu iti desfasori activitatea. Cele doua conditii pentru calificare in acest program sunt: sa fii student si sa ai o societate comerciala intemeiata de tine, in timpul facultatii sau in timpul programului de master.

Spune parerea ta