SERVICII

Aresco Imobiliare

Agenţia imobiliară Aresco Imobiliare din Cluj-Napoca, împreună cu partenerii săi, oferă servicii complexe de consultanţă imobiliară: promovarea ofertei în presă, pe site-urile de specialitate şi pe site-ul agenţiei, asistenţă şi consultanţă în vânzare/închiriere, întocmirea contractelor, asistenţă în vederea obţinerii creditelor imobiliare, asistenţă şi consultanţă juridică, asistenţă şi consultanţă financiară, analiză şi consultanţă în afaceri pentru investitori.

Aceste servicii cuprind capitolele de mai jos:

Promovarea ofertei

Promovare în presa de specialitate, publicarea pe site-ul agenţiei, promovarea ofertelor prin agenţii partenere.

Asistenţă şi consultanţă în vânzare/închiriere

Vizionarea ofertei şi garantarea corectitudinii informaţiilor din prezentare, întocmirea materialelor de de prezentare în cazul ofertelor sau a unei fişe în cazul cererilor.

Asistenţă şi consultanţă juridică

Întocmirea contractului de prestări servicii pentru ofertă sau cerere, întocmirea dosarului ofertei din care să reiasă clar situaţia juridică a imobilului şi garantarea acestor acte în faţa potenţialului cumpărător.

Asistenţă şi consultanţă financiară

Prezentarea normelor fiscale în vigoare cum ar fi: TVA 24%, TVA 5%, impozit la vânzare, taxe notariale, cheltuieli forfetare în cazul chiriilor, etc., prezentarea normelor de creditare în programul “Prima casă”, cum ar fi: condiţii de eligibilitate, venituri minime necesare, perioada maximă, venituri luate în calcul şi dobândă.

Analiză şi consultanţă în afaceri

Studii de piaţă în domeniul imobiliar pe zonele de interes pentru potenţialul investitor, studii de rentabilitate şi planuri de afaceri pentru clienţii care doresc să investească în domeniul imobiliar.