Direct la continutul paginii »

VIZI ERZSEBET I.I.Ofer masaj de relaxare, de detoxifiere cu miere, anticelulitic, masaj talpa, sedinte de relaxare cu lumanari de corp si ventuze. Puteti cumpara abonamente de 7 sau 10 sedinte. La abonamentul de 7 sedinte, platiti 6 sedinte, iar la abonamentul de 10 sedinte, platiti 8 sedinte. Abonamentele se pot plati in 2 rate. Sedintele necesita programare.

Masajul spatelui dureaza 40 de minute si costa 25 de lei, masajul de detoxifiere a spatelui cu miere 40 de minute 30 de lei, masajul anticelulitic cu ulei cu scortisoara/paprika dureaza 50 de minute si costa 25 de lei, masajul anticelulitic cu miere 50 de minute 30 de lei,iar masajul talpii dureaza 40 de minute si costa 25 de lei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VIZI ERZSEBET I.I. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre VIZI ERZSEBET I.I. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VIZI ERZSEBET I.I., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

11.442