Direct la continutul paginii »

VIRTUAL PRO EDUCATION SRLLecții-Virtuale este o platforma educationala care ofera filme cu lectii de teorie si exercitii rezolvate precum si teste cu indicatii ce contin rezolvarea completa, pe pasi, la materiile Matematica, Fizica si Chimie.
Lectiile cuprind materia de gimnaziu si liceu si sunt structurate conform programelor școlare.

Scopul nostru este sa ne concentram pe prezentarea notiunilor si fenomenelor intr-o maniera care sa stimuleze intelegerea si nu memorarea mecanica.

Lectii-Virtuale isi propune sa faciliteze accesul la continut educational de calitate, oferind in acelasi timp feed-back asupra performantei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VIRTUAL PRO EDUCATION SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre VIRTUAL PRO EDUCATION SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VIRTUAL PRO EDUCATION SRL , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
VIRTUAL PRO EDUCATION SRL


9.916