Direct la continutul paginii »

Vest Travel & Vacances SRLAgentia de turism “Vest Travel & Vacances” Arad face parte dintr-un grup de firme care a aparut in 1992 si a desfasurat activitati turistice si de transport sub denumirea de “Romania Service Vacances”.


Activitatea in Arad a inceput-o in anul 1996 sub denumirea de ”Romania Service Vacances” si apoi a fost continuata sub numele de ”Romania Travel & Vacances”.

Aceasta dezvoltare va implica cu siguranta aparitia unei noi locati pentru desfasurarea activitatilor.


Activitatea agentiei este asigurata de biroul de turism, biroul de marketing & evenimente, biroul de contabilitate avand personalul permanent calificat si cu experienta si colaboratori(ghizi, organizatori si promotori de vacante) cu experienta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vest Travel & Vacances SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vest Travel & Vacances SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vest Travel & Vacances SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.754