Direct la continutul paginii »

Vantour Exim SRLAgentia de turism Vantour este specializata in organizarea de congrese, simpozioane, training-uri in tara si in strainatate, receptii, cocktail-uri, rezervari camere hoteluri in tara si in strainatate, ticketing, excursii in strainatate, sejururi la mare, la munte si in statiuni balneoclimaterice.

Printre clientii agentiei de turism Vantour se numara: Merck, Sharp & Dohme Idea, Aventis Pharma, GlaxoSmithKline, Eli Lilly Suisse, Beaufour Ipsen, Berlin Chemie, Fresenius Medical Care, Farmexim, A&A Mediatech, Relad, IMC Consulting, Hoffmann la Roche.


Oferta agentiei noastre se concentreaza mai ales asupra organizarii complete, la cele mai inalte standarde, a reuniunilor si evenimentelor (conferinte, seminarii, sesiuni detraining, intalniri de afaceri etc.), atat in Romania cat si strainatate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vantour Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vantour Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vantour Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.316