Direct la continutul paginii »

Translingua SRLÎn epoca contemporană tot mai multe persoane au competenţa de a utiliza limbile străine pentru a comunica mai mult şi mai eficient, pentru a avea un acces mai direct la informaţii din spaţii lingvistice şi culturale diferite.
Performanţa de a transpune corect şi fidel un mesaj dintr-o limbă şi un univers cultural într-un alt sistem lingvistic şi cultural o realizează, însă, numai interpreţii şi traducătorii profesionişti.

-Organizaţi o conferinţă cu participare internaţională?
-Pregatiţi un seminar sau schimburi de experienţă cu profesionişti din alte ţări?
-Doriţi să beneficiaţi de experienţa unor adevăraţi profesionişti pentru ca mesajul dv să fie comunicat interlocutorilor în mod corect, fidel şi eficient?

TRANSLINGUA SRL este la dispoziţia dv oferindu-vă:

Interpretare simultană şi consecutivă
Traduceri de documente
Asistenţă tehnicăContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Translingua SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Translingua SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Translingua SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.346