Direct la continutul paginii »

Tonyro Holidays SRLDisneyland Paris este o staţiune de vacanţă şi de recreere în Marne-la-Vallée, un oraş nou aflat în zona de est a Parisului, Franţa.

Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanţă de centrul Parisului şi se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Este bine cunoscut faptul ca in Romania exista o bogatie extraordinara de factori terapeutici naturali. Ca urmare, in Romania s-a dezvoltat o retea complexa de Statiuni Balneoclimaterice in care se practica medicina la standarde foarte inalte, majoritatea sunt cunoscute in lume si functioneaza permanent

Tonyro Holidays efetueaza curse cu microbuz de lux, 4 stele - mercedes vario, la preturi foarte bune si in conditii de maxima siguranta, pe orice distante in tara si nu numai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tonyro Holidays SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tonyro Holidays SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tonyro Holidays SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.649