Direct la continutul paginii »

Terminal 1 Travel SRLAgentia Terminal 1 Travel este infiintata in anul 2005, de atunci bucurandu-se de o crestere rapida, ajungand pe primul loc in vanzarea biletelor pe internet prin intermediul site-ului ww.bileteavion.ro.

Echipa de management si staff-ul Terminal 1 Travel aspira catre o continua crestere a standardelor inalte pe care le-am fixat pentru noi insine astfel incat sa putem oferi niveluri de servicii incomparabile clientilor nostri.


Astfel, top managementul agentiei este certificat de catre HOTQUA/CERTQUA-Germania ca manager al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000 (management al calitatii in domeniul prestarii serviciilor pentru turism);

Atat personalul cat si managementul participa cu regularitate la cursuri de specializare in domeniul turistic organizate de cele mai importante institutii din tara si strainatate (ANAT, IATA, Camera de Comert a Municipiului Bucuresti) pentru a depasi in permanenta nivelul asteptarilor clientilor sai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Terminal 1 Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Terminal 1 Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Terminal 1 Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.823