Direct la continutul paginii »

Steak House SRLSocietatea noastra se numeste STEAK HOUSE S.R.L. cu sediul in Amara, jud. Ialomita. Desfasuram activitati de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si distribuim produse profesionale si echipamente pentru curatenie in judetele Ialomita, Braila, Galati si Tulcea .

Obiectivul nostru este de a satisface in conditii optime necesitatile clientilor nostrii, activitatea noastra bazandu-se atat pe calitatea produselor profesionale pe care le distribuim cat si calitatea activitatilor pe care le desfasuram. Acest lucru este confirmat de Certificatele pentru Sistemul de Management Integrat conform EN ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Produsele pentru igienizare distribuite de noi si cele pe care le folosim in desfasurarea activitatilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sunt in conformitate cu normele Uniunii Europene, avizate de Ministerul Sanatatii Publice prin Comisia Nationala pentru Produsele Biocide si sunt insotite de declaratie de conformitate si fise tehnice de securitate de la producator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Steak House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Steak House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Steak House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.350