Direct la continutul paginii »

SORIN DAVID TRANSAsiguram servicii complete de transport marfa si transport mobila, atat in Bucuresti cat si pe rute interne si externe, oriunde in Romania sau strainatate.

Suntem pregatiti sa preluam si sa transportam orice tip de marfa in orice colt al tarii, la cele mai mici preturi garantate. Serviciile pentru transportul de marfa se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, corporatiilor, ambasadelor, institutiilor sau organizatiilor.
Transportul se efectueaza cu autoutilitare Fiat Ducato - capacitate 13m³ si Peugeot Boxer - capacitate 9m³.
Sarcina maxima este de 2 tone/masina.

La cerere, asiguram personal calificat pentru incarcare/descarcare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SORIN DAVID TRANS se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SORIN DAVID TRANS in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SORIN DAVID TRANS, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

13.295